Ege Postası
Geri

Başbakan hastaneye gitti

AK Parti'nin TBMM'de yapacağı grup toplantısı iptal edildi. Toplantının Başbakan'ın rahatsızlığı nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.
Başbakan hastaneye gitti
Haberler / Politika
12 Mart 2013 Salı 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 ANKARA - AK Parti'nin bugün TBMM'de gerçekleştirilecek grup toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle iptal edildi.

Grup toplantısının iptal edildiğinin açıklanmasının ardından basın mensupları Erdoğan’ın Keçiören’deki evi önünde beklemeye başladı. Basın mensupları birkaç gün evin önünde beklenebileceği ihtimalini tartıştığı sırada Erdoğan’ın korumaları arasında bir hareketlenme oldu.

Saat 11.33’de Erdoğan’ın motor ve ciplerden oluşan konvoyu hızla evden ayrıldı. Basın mensupları da konvoyu takibe başlarken başbakanlık kaynakları, “Resmi Konut’a geçiyoruz” bilgilendirmesi yaptı.

Bunun bir atlatma olabileceğini düşünen Hürriyet ekibi takibe katılmadı ve beklemeye devam etti. Konvoyun ayrılmasından 2 dakika sonra yani 11.35’de Erdoğan önünde ve arkasında birer koruma aracıyla 06 BL 7029 sivil plakalı bir Mercedes ile evinden ayrıldı.

Yollar açılmadığı için Erdoğan ilk kavşakta kırmızı ışıkta bekledi. Bir sonraki kavşakta ise Başbakanlık motorlarından biri konvoya katıldı ve yol açmaya başladı. İlk ışıklardan sonra sivil plakalı araç için güzergahtaki tüm yollar açıldı.

Konvoya öncülük eden motorlu polis bir süre sonra arkadan gelenlerin önünü kesti. Başbakanın, doktor kontrolünden geçmek üzere Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittiği öğrenildi.

HASTANE ÖNÜNDE AÇIKLAMA

Başbakan Erdoğan " Yoğun tempodan bir de sıcak soğuk hava dengelemesini sağlayamadığım için gribal enfeksiyon geçirmişim ve sesimde olumsuz gelişmeler oldu. Onun için grup toplantısını erteleyelim dedik. Bir müddet istirahat etmemde ayda var. Hafta sonu programımıza aynen devam edeceğiz. Geçen hafta Meclis önünde aşırı soğuk vardı. Zannediyorum orada oldu.' diye konuştu.

GRUP TOPLANTISI İPTAL

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre AK Parti'nin bugün TBMM'de gerçekleştirilecek grup toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle iptal edildi. Erdoğan'ın soğuk algınlığı nedeniyle önümüzdeki bir kaç gün programlarını hafifleteceği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası