Ege Postası
Geri

Başbakan namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Hz. Ali Camii'nde kıldı. Namazın ardından kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, annesinin kabrini ziyaret etti.Atatürk Havalimanı'nda binlerce insan tarafından karşılanan Erdoğan,...
Başbakan namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti
Haberler / Güncel
7 Haziran 2013 Cuma 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Hz. Ali Camii'nde kıldı. Namazın ardından kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, annesinin kabrini ziyaret etti.

Atatürk Havalimanı'nda binlerce insan tarafından karşılanan Erdoğan, gece geç saatlerde Kısıklı'daki evine geldi. Cuma namazına kadar evinden çıkmayan Erdoğan, ezanın bitmesiyle birlikte ikametgahından ayrıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında rotayı Emniyet Mahallesi'ndeki Hz. Ali Camii'ne çeviren Erdoğan, Cuma namazını da burada kıldı.

Namazın ardından camiden çıkan Erdoğan'ı bir grup vatandaş cep telefonu ile görüntülemeye çalıştı. Bu sırada bazı vatandaşlar Erdoğan ile sohbet etti. Erdoğan camiden çıktıktan sonra annesinin kabrini ziyaret etmek için Karacaahmet Mezarlığı'na geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası