Ege Postası
Geri

Başbakandan Kaya'ya destek

Göztepe’nin efsane tribün liderlerinden ‘Başbakan’ lakaplı İsmail Kocaoğlu’ndan AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya’ya destek geldi: “Sana canım feda”...
Başbakandan Kaya'ya destek
Haberler / Politika
19 Şubat 2014 Çarşamba 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova’nın AK Partili Belediye Başkan adayı İlhan Kaya, dur durak bilmiyor. Çocukluğundan bu yana Bornova’da yaşayan Kaya’nın selamlaştığı hemen her vatandaşla yıllar öncesine dayanan dostluğunun olması, girdiği mahallelerde saatler geçirmesine neden oluyor. Bu durumun bir örneği de Kaya’nın Altındağ ziyaretinde yaşandı. Kaya’nın esnaf ziyaretinde karşılaştığı Göztepe tribünlerinin sevilen figürlerinden “Başbakan” lakaplı İsmail Kocaoğlu’yla arasında ilginç bir diyalog yaşandı. İlhan Kaya’yı başkan adaylığı için tebrik eden Başbakan İsmail’in şakayla karışık, “Ben partili değilim” sözüne, “Ben partiden bahsetmiyorum. Bornovalı İlhan Kaya’yı da desteklemeyecek misin” diye yanıt veren AK Partili Kaya, “İlhan Kaya’ya canım fena” yanıtını aldı.

İZMİR TAKIMLARININ YERİ SÜPER LİG

Etrafını saran Altındağlı vatandaşların isteği üzerine Göztepe atkısıyla poz veren İlhan Kaya, İzmir takımlarının hak ettikleri yerde olmadığını belirtti. “Karşıyaka, Göztepe, Altay, Altınordu ve amatör kulüplerimiz İzmir’in güzide değerleri... Süper Lig’de en az üç İzmir takımı olmalı. Bu tablo İzmir’e yakışmıyor” diye konuşan Kaya, Bornova kulüplerine de müjde verdi.

KAYNAK SIKINTISINI ÇÖZECEĞİZ

Bornova’da farklı branşlarda ayakta kalmaya çalışan amatör spor kulüplerinin kaynak sıkıntılarını çözeceklerini söyleyen Kaya şöyle konuştu:  
“Göreve seçildiğimiz takdirde Bornova’da katkı sağlayacağımız en önemli konu spor camiası olacak. Gençlerimizin, amatör kulüplerimizin önünü açmak zorundayız. Spor kulüplerinin sıkıntılarını iş alemiyle de istişare ederek sosyal belediyecilik anlayışıyla çözeceğiz.”   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası