Ege Postası
Geri

Başbakan’dan ‘Kitap Kumbarası’na destek

AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı tarafından 1 Nisan 2015 tarihinde başlatılan “Kitap Kumbarası”kampanyasının kitap toplama aşaması, 15 Nisan tarihinde son buldu. Kampanyanın dağıtım startını ise Başbakan Davutoğlu,eşi Sare Davutoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar birlikte verdi. Başbakan’dan ‘Kitap Kumbarası’na
Başbakan’dan ‘Kitap Kumbarası’na destek
Haberler / Politika
17 Nisan 2015 Cuma 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı tarafından 1 Nisan 2015 tarihinde başlatılan “Kitap Kumbarası”kampanyasının kitap toplama aşaması, 15 Nisan tarihinde son buldu. Kampanyanın dağıtım startını ise Başbakan Davutoğlu,eşi Sare Davutoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar birlikte verdi.
 
Diyarbakır Cüngüş ilçesinden 7. Sınıf öğrenicisinin, AK Parti Sosyal İşler Başkanı Prof. Dr. Nükhet Hotar’a okullarının kütüphanesine katkı sağlanması için yazdığı mektup ile başlatılan “Kitap Kumbarası” kampanyası, AK Parti il teşkilatları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Kampanyanın Kütüphaneler Haftasına denk gelmesi ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun kitaba karşı bilinen sevgisi ile kampanyaya destek artmıştır.

İlk etapta Diyarbakır, Malatya, Çorum ve İzmir’den 5 köy okuluna gönderilen kitaplar daha sonra Türkiye genelinde ihtiyacı olan okulların kütüphanesine gönderilecek. 

Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, kampanyaya 5 set kitap ile katkıda bulundu. Davutoğlu, mektubu yollayan öğrenci için gönderilen kitabı imzaladı. Kitapların türleri hakkında Davutoğlu, “Dünyanın en güzel kokularının kitap ve anne kokusu” olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası