Ege Postası
Geri

Başhekime vefa

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği’ne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nin merhum Yönetici Başhekimi Doç. Dr. Nazif Erkan’ın anısını yaşatmak üzere hastanenin konferans salonuna adı verildi.
Başhekime vefa
Haberler / İzmir
16 Kasım 2016 Çarşamba 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ayrılarak Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’ne Hastane Yöneticisi olarak atanan Doç. Dr. Nazif Erkan, hastanenin kuruluşuyla ilgili pek çok faaliyeti yürüttü. Hastanenin faaliyete geçmesi için de çaba gösteren Doç. Dr. Erkan, geçen 28 Nisan'da görevi başında kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Doç. Dr. Erkan'ın samimiyeti ve sevgisiyle insana dokunan, otoritesini sıcaklıkla harmanlamış, vizyonuyla öne çıkan, mütevazı kişiliğiyle herkesi dinleyen gerçek bir gönül insanı olduğunu vurgulayan İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç Dr. Ahmet Emin Erbaycu tarafından, eşi ve ailesine hayat ağacı plaketleri verildi. Erbaycu, "Bağlı sağlık tesislerimiz arasında en büyük konferans salonuna sahip olan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nin ev sahipliğini yaptığı ilk sempozyumu, adını verdiğimiz Doç. Dr. Nazif Erkan Konferans Salonu’nda gerçekleştirmiş olmaktan ve Sayın Başhekimimizin değerli ailesini aramızda görmekten onur ve mutluluk duyduk. Umarım mesleği kadar yöneticiliğinde de başarılı olan ilk başhekimimizin adını verdiğimiz konferans salonumuz daha nice başarılı sempozyum, kongre ve seminerlere ev sahipliği yapar" dedi.

Başhekim Doç Dr. Nazif Erkan’ın, Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevli eşi, iki çocuk annesi Dt. Artemis Erkan "Böyle çok güzel büyük bir organizasyonda bulunmaktan onur duydum. Eşim Nazif Bey eğitime, bilime ve akademik girişimlere son derece önem veren ve bu konularda herkese yardımcı olan nadide insanlardan birisiydi. Hem çok iyi bir hekim hem de çok iyi bir akademisyendi. Umarım burada Nazif Beyin istediği gibi çok güzel verimli seminerler ve eğitimler düzenlenir. Başta Sayın Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu olmak üzere emeği geçen herkesin eline, emeğine sağlık. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası