Ege Postası
Geri

Başkan Aksoy'dan kargo şirketlerine Asarlık çıkışı!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Menemen'in Asarlık Mahallesi'ne kargo götürmeyen şirketlere sert çıktı ve uyardı: "Önümüzdeki süreçte de bu tavırlarında değişim olmazsa belediyemiz yasal olarak gerekli yaptırımları kendilerine uygulayacaktır. Şu iyi bilinmelidir ki; Asarlık Menemen’dir"
Başkan Aksoy'dan kargo şirketlerine Asarlık çıkışı!
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2020 Salı 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Menemen'in Asarlık Mahallesi'nden yaşayaşan vatandaşların şikayetleri üzerine bir açıklamada bulundu. Kargo şirketlerinin Asarlık'a ısrarla kargolarını teslim etmediğini belirten Başkan Aksoy son kez uyarıda bulunduğunu ve yasal süreç başlatıcaklarını söyledi.

Başkan Aksoy'un konuyla ilgili açıklaması şöyle: 

"Kamuoyuna duyurudur
İlçemizin nüfus ve yerleşim alanı olarak en büyük bölgelerinden biri olan, 5 büyük mahalleden oluşan Asarlık’a bazı kargo şirketleri hizmet götürmemektedir. Bu ayrımcılıktır, ötekileştirmektir. İlgili kargo firmalarına konuyla alakalı tarafımızca gerekli girişimler yapılmış olmasına rağmen sonuç alınamamıştır. Önümüzdeki süreçte de bu tavırlarında değişim olmazsa belediyemiz yasal olarak gerekli yaptırımları kendilerine uygulayacaktır.
Şu iyi bilinmelidir ki;
Asarlık Menemen’dir.
Saygılarımla.

Serdar Aksoy
Belediye Başkanı"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası