Ege Postası
Geri

Başkan Aksoy stadın tahsisini istedi; Oy birliği ile kabul edildi

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Menemen İlçe Stadyumu'nun belediyeye tahsis edilmesi için düğmeye bastı. Menemen Belediye Meclisi'in Mayıs ayı olağan meclis toplantısının birinci oturumunda gündeme alınan Mülkiyeti belediyeye ait gayrimenkullerin geri alınması ile Çim Zeminli Futbol Sahasının tahsisi ve Belediye Başkanı Aksoy'un protokol yapma yetkisi alması oy birliği ile kabul edildi. Gayrimenkullerin geri alınması ve stadın tahsisini istedi
Başkan Aksoy stadın tahsisini istedi; Oy birliği ile kabul edildi
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Mayıs 2019 Perşembe 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile eski Belediye Başkanı Tahir Şahin arasında 176 gayrimenkulün belediyeye iade edilmesi tartışması sürerken yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Aksoy sosyal medya hesabından, ilçedeki 176 gayrimenkulün Menemen Belediyespor kulübünde olduğunu ve bunların belediyeye iade edilmesi gerektiğini belirterek "Gerekli protokoller hazır. Gelsinler imzalasınlar" çağrısında bulunmuştu.

Gayrimenkullerin iadesi tartışması sürerken, Başkan Aksoy, Menemen İlçe Stadyumu'nun belediyeye tahsis edilmesi için düğmeye bastı. 

İlçe Stadyumu'nun, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden belediyeye tahsisinin gerçekleşmesi için meclis gündemine getirilmek üzere madde hazırlandı.  

'Mülkiyeti belediyemize ait olan gayrimenkullerin geri alınması için karar alınması’ ve ‘Mülkiyeti İzmir Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Menemen Çim Zeminli Futbol Sahasının Belediyemizce tahsisinin görüşülmesi' konusunda hazırlanan iki madde meclis gündemine getirildi.

İKİ KARAR DA OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Menemen Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı olağan meclis toplantısının birinci oturumu Belediye Başkanı Serdar Aksoy idaresinde gerçekleştirildi. Mecliste iki madde de görüşülüp resmi karara bağlandı.

Mülkiyeti belediyeye ait gayrimenkullerin geri alınması kararının alınması oy birliği ile kabul edildi.

Çim Zeminli Futbol Sahasının tahsisi ve Belediye Başkanı Aksoy'un protokol yapma yetkisi alması da oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Serdar Aksoy, "Menemen Belediyesine ait malların gayri hukuki olarak herhangi bir şekilde devredilmesine şu an itibariyle karşıyız. 174 adet kirada duran gayrimenkulün başka birinde olması zararlıdır. Bu kararlar belediye hukukçularımız tarafından incelenmekte ve giderilmektedir. Biz bunla ilgili Büyükşehir'den 2 müfettiş getirdik. Bu müfettişlerin kararı ile uygulamaları yapacağız. Belediyemizi zarara sokmadan bunun yapılmasına özen gösteriyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası