Ege Postası
Geri

Başkan Ali Engin itfaiyecilerle buluştu

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İtfaiye Haftası dolayısıyla, Narlıdere İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret etti. Başkan Engin “İtfaiyecilik kutsal bir görevdir. Her türlü olumsuz durumda, kendi canından önce halkını ve vatanını düşünen tüm itfaiyecilere minnet borçluyuz” dedi.
Başkan Ali Engin itfaiyecilerle buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Eylül 2019 Perşembe 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtfaiye Haftası nedeniyle, İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Narlıdere İtfaiye Grubu’nu ziyaret eden Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yaşamın her alanında canla başla mücadele eden itfaiye emekçileri ile buluştu, haftalarını kutladı. İtfaiyeciliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Başkan Engin “Şükran ve minnet borçluyuz” dedi.

“KUTSAL BİR MESLEK”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Yaşamın her alanında, daha çok da olumsuz durumlarda, sizin için canla başla çaba sarf eden birilerinin olması güven verici bir olgudur. İtfaiye erleri, kendi yaşamlarını hiçe sayarak, halkı ve vatanı için canını vermeye hazır olan kutsal insanlardır. Sadece bu hafta değil, her an gönlümüzün bir olduğunun bilinmesini isterim. Kendilerini kutluyorum” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası