Ege Postası
Geri

Başkan Arslan bayrak dağıttı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Cumhuriyet Bayramı nedeniyle esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.
Başkan Arslan bayrak dağıttı
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ekim 2016 Cuma 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Cumhuriyet Bayramının daha coşkulu kutlanması amacıyla Çiğli sokaklarını gezerek esnaf ve vatandaşa Türk bayrağı dağıttı. Yoldan geçen vatandaşlar ve Çiğli esnafı tarafından büyük ilgi ve memnuniyetle karşılanan bayraklar kısa sürede dağıtıldı. Başkan Hasan Arslan’a CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, ilçe yöneticileri ve belediye bürokratları da eşlik etti.

“Cumhuriyete sahip çıkmak hepimizin görevimiz” diyen Başkan Hasan Arslan, çeşitli mahallelerde dağıtılan Türk bayrakları eşliğinde vatandaşların Cumhuriyet Bayramını da kutladı. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çok sağlam temellerle kurulduğuna bu temeller üzerinden birlik ve beraberliğin korunduğuna dikkat çeken Başkan Arslan, “Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız. Bu bayrak da ulusumuzun direnişinin, kazandığı istiklal mücadelesinin sembolüdür. Herkes Cumhuriyet Bayramında bu bayrağı dalgalandırmalıdır. Bizler de ilçemizde 5 bin adet bayrak dağıtılmasını sağladık.Bugün bu coşkuyu hem esnaf kardeşlerimizle hem de vatandaşımızla yaşamak için bayrak hediye ediyoruz. Bayraklarımız büyük memnuniyetle karşılandı. Adeta kapışıldı. Cumhuriyet coşkusunu bizimle yaşayan vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası