Ege Postası
Geri

Başkan Arslan'dan annelere kahvaltı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, anneler günü nedeniyle Çiğlide yaşayan annelerle ve şehit aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Başkan Arslan'dan annelere kahvaltı
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Mayıs 2017 Cumartesi 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Anneler Günü dolayısıyla Çiğli Belediyesi'nin ev sahipliğinde  Akvaryum Kafe'de düzenlenen etkinlikte Çiğli'de yaşayan annelerle ve şehit aileleri kahvaltıda buluştu. Etkinlik kapsamında Çiğlili anneler bir yandan kahvaltı yaparken bir yandan da tanışma ve eğlenme fırsatı buldu. Annelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi Ergül Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, CHP Çiğli Kadın Kolları Başkanı Sema Kök, meclis üyeleri,kadın muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.Etkinliğe katılan annelerle tek tek ilgilenen Başkan Arslan annelere karanfil dağıttı.Şehit aileleriyle kısa bir süre sohbet etti. Tüm anneler adına eşi Ergül Arslan'a ve CHP Çiğli Kadın Kolları Başkanı Sema Kök'e çiçek takdim etti.

ANNELİK KUTSALDIR

Anneler Günü programında konuşma yapan Başkan Hasan Arslan annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü nü kutladı. '' Annelik kutsal bir olaydır. Baktığımızda tabiat canlısıyla, yeşiliyle, bitkisiyle annesiz olmuyor. Anneler sevginin, fedakârlığın, bağlılığın eşsiz temsilcileri, millet olarak en büyük değerlerimizdir'' diyen Başkan Hasan Arslan tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası