Ege Postası
Geri

Başkan Arslan’dan halka açık davet: Hepinizin emrinizdeyiz

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Tuncay Arslan, dün Giresun Görele Çanakçı Derneğinin düzenlediği Geleneksel Sis Dağı Yayla Şenliklerinde İzmirli vatandaşlara seslendi. Hizmette siyasi görüşü önemsemediklerini ifade eden Arslan, “Siyasi görüşünüz ne olursa olsun hepinizi Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na davet ediyorum ve ben ve bütün yöneticilerimiz ile birlikte hepimiz emrinizde olduğumuzu bilmenizi özellikle belirtmek istiyorum” dedi.
Başkan Arslan’dan halka açık davet: Hepinizin emrinizdeyiz
Haberler / Yerel Politika
9 Mayıs 2022 Pazartesi 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Tuncay Arslan öncülüğünde Ramazan Ayı boyunca Erzak Kolisi dağıtan MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, tam gün saha çalışmalarına devam ediyor.

7 Mayıs Cumartesi Kars Ardahan Çıldır Derneğinin düzenlemiş olduğu “Çıldır Günleri” Hanaklılar Derneğinin düzenlediği “Anneler Gününe Özel” programına katılan Başkan Arslan, Arslan, 8 Mayıs Pazar günü ise Giresun Görele Çanakçı Derneğinin düzenlediği Geleneksel Sis Dağı Yayla Şenliklerine katıldı.

Yoğun katılımın olduğu şenliklerde dernek başkanı Aydogan Civelek tarafından dernek adına plaket takdim edilen İlçe Başkanı Arslan etkinlikte yaptığı konuşmada, tüm vatandaşlara çağrıda bulundu.

“HEPİNİZİN EMRİNİZDEYİZ”

Arslan konuşmasında şunları söyledi; “Bu coşkunuza bizi ortak ettiğiniz ve bu anlamlı hediyeniz için dernek başkanımız başta olmak üzere hepinize teşekkür ederiz. Örf ve adetlerimizi yaşatan Sivil Toplum Kuruluşlarımızın önemi gün geçtikçe artmaktadır. Bu tür çalışmalar gerçekten çok önemlidir. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun hepinizi Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na davet ediyorum ve ben ve bütün yöneticilerimiz ile birlikte hepimiz emrinizde olduğumuzu bilmenizi özellikle belirtmek istiyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası