Ege Postası
Geri

Başkan Atila'dan 24 Kasım mesajı:

"Her zaman öğretmenlerimizin yanındayız" Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi Bornova'daki okulları ziyaret etti. Öğretmelerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Atila, Bornova Belediyesi olarak okullara her zaman destek olduklarını hatırlatarak, "Geleceğimiz olan çocuklarımız ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Başkan Atila'dan 24 Kasım mesajı:
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Kasım 2014 Pazar 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi 9 Eylül İlköğretim Okulu ve Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Müdürlerle birlikte okulları gezerek, özellikle bahçe düzenlemeleri olmak üzere ihtiyaç ve eksikleri tespit eden Başkan Atila, "Geleceğimiz olan çocuklarımız ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi..
 
Bütün öğretmenlerin  24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Geleceğimiz ve en değerli varlığımız olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenler kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Başta Baş öğretmenimiz Büyük Atatürk olmak üzere sonsuzluğa uğurladığımız tüm öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum" diye konuştu.
 
1-Başkan Atila, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi Bornova'daki okulları ziyaret etti.
 
2- Başkan Atila, ziyaret ettiği okullarda minik öğrencilerle de yakından ilgilendi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası