Ege Postası
Geri

Başkan Badem Ankara’da ziyaretlerde bulundu

İzmir'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediye projelerinin takibi için Ankara'ya gitti. Bakanlıklar ve İller Bankası'nda çeşitli görüşmeler yapan Başkan Badem, TBMM'de Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü.
Başkan Badem Ankara’da ziyaretlerde bulundu
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Ocak 2017 Cuma 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, TBMM'de anayasa değişikliğinin ikinci tur oylamasına katılan Başbakan Binali Yıldırım'a Ödemiş Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Toplum Yararına Çalışma Programları (TYÇP) kapsamında belediye hizmetlerinde çalıştırılacak personelle ilgili destek istedi. Bakan Müezzinoğlu, gerekli desteğin sağlanacağını belirtti. 

İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Mahmut Atilla Kaya ve Necip Kalkan ile birlikte İller Bankası'nda ziyaretler gerçekleştiren Başkan Badem, İller Bankası kredisi ile yapılacak projelerin takibi için görüşmeler yaptı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası