Ege Postası
Geri

Başkan Badem “Söz verdik, yapıyoruz”

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yöre ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçmesi konusunda alt yapı ihalesinin gerçekleştiğini belirtirken seçim sürecinde Ödemişlilere verdiği sözleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Başkan Badem “Söz verdik, yapıyoruz”
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Haziran 2015 Cuma 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nin kanalizasyon, yol ve çevre düzenlemelerini kapsayan ihalesi 25 Haziran 2015 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapıldı. Açık eksiltme usulü ile yapılan ihaleye beş firma katıldı.

İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu ile birlikte Ankara’da yapılan ihaleye katılan Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Organize Sanayi Bölgemizin faaliyete geçmesi konusunda bir yıldır yaptığımız çalışmanın sonuçlanmasından büyük mutluluk duyuyoruz. İlk olarak İZKA’dan aldığımız destek ve girişimlerimiz sonucunda alt yapı ihalesinin Banklığımız tarafından yapılması bölgemiz için önemli bir gelişmedir. 5 firmanın katıldığı alt yapı ihalesi %41 kırımla gerçekleşti. İhale ile ilgili gerekli prosedürler gerçekleştikten sonra 21 yıldır atıl durumda bulunan ve vatandaşlarımızın yapılması konusunda ümidi kaybettiği Organize Sanayi Bölgesinde çalışmalar başlayacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışacağız ” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası