Ege Postası
Geri

Başkan Badem'den sulama talebi

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Devlet Su İşleri (DSİ) yetkililerinden Beydağ Barajı sulaması kapsamında yapılan toplulaştırmanın hızlandırılmasını ve sulamadan faydalanamayan mahallerin bu alana dahil edilmesini istedi.
Başkan Badem'den sulama talebi
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Aralık 2017 Çarşamba 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem'i makamında ziyaret ederek, ilçedeki çalışmaları değerlendirdi. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ve ekibini Ödemiş'te konuk etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Mahmut Badem, "İlçemizde hükümet desteği ya da bölge müdürlükleri aracılığıyla yapılan çalışmaları yakından takip etmeye çalışıyoruz. DSİ Bölge Müdürlüğümüz de bölgemizde birçok işler yapıyor. Bu çalışmaları yerinde değerlendirerek, taleplerimizi ilettik. Taleplerimiz arasında Beydağ Barajı Sulama kapsamında yapılan toplulaştırmanın hızlandırılması, sulamadan faydalanamayan Alaşarlı, Yeşilköy, Kızılvahavlu, Orhangazi ve Köfündere mahallelerinde tekrar inceleme yapılarak sulama alanına dahil edilmesi, dere ıslahları, kanal temizleri, bakım onarım gibi çalışmalar yer aldı. Bölge müdürümüz ve şube müdürleri gerekli çalışmaların en kısa zamanda yapılacağını ifade etti. Kendilerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası