Ege Postası
Geri

Başkan Bakıcı'dan paydaşlara ziyaret

İzmir'in Selçuk İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı yerel yönetimin en önemli paydaşlarından olduğunu ifade ettiği meslek odalarını ziyaret edip, fikir alışverişinde bulundu, devam eden plan ve projelerini anlattı.
Başkan Bakıcı'dan paydaşlara ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Şubat 2017 Perşembe 14:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakcı'nın ziyaretlerindeki ilk durağı Selçuk Ticaret Odası oldu. Burada Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Ticaret Odası Meclis Başkanı Yusuf Dereli ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Bakıcı ziyarette yaptığı açıklamada, "Kent içerisinde yaratılacak her değerin ortak akılla üretilmesi esastır. Bir belediye başkanının en önemli görevlerinden biri sivil toplum örgütleriyle ortak akıl oluşturmaktır. Dolayısıyla bugünkü ziyaretlerimizin sebebi de bu manada görüş alışverişinde bulunmaktır" dedi.

Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Selçuk ticaret hayatına yön vermeye çalışıyoruz. Sizin yaklaşımınız ile biz de Selçuk'a bir nebze kendi fikirlerimizi, sorunlarımız aktararak katkı koymak isteriz" dedi. Yolcu, apmış oldukları çalışmalarla ilgili olarak Başkan Bakıcı'yı bilgilendirdi. Başkan Bakıcı da Yolcu'ya TOKİ ve doğalgaz ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Esnafın şikayetlerini dinledi. Başkan Bakıcı dana sonra sırasıyla Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Selçuk Ziraat Odası da ziyaret edip, sorunlarını dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası