Ege Postası
Geri

Başkan Dalgıç'ın mutlu günü

İzmir'in Çeşme İlçesi Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ağabeyi Nurettin Dalgıç'ın oğlu Onur'un nikahını kıydı. Başkan Dalgıç, yeğeninin düğününde gece boyunca dans edip oynayarak genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.
Başkan Dalgıç'ın mutlu günü
Haberler / İzmir
10 Eylül 2017 Pazar 19:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, yeğeni Onur Dalgıç ile İzel Samancı'nın nikahını, Dilaila Beach Clup'ta düzenlenen törende kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise Zahir Dalgıç ve Recep Samancı yaptı. Damat Onur Dalgıç babası Nurettin Dalgıç ve annesi Nuray Dalgıç ile gelin İzel Samancı babası Metin Samancı ve annesi Sevim Samancı, davetlileri kapıda karşıladı. Yemekli düğün törenine, CHP'li Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un da aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı. İzel ve Onur Dalgıç çiftinin düğün pastasını kesmesinin ardından, genç gelin, pistte toplanan arkadaşlarına gelin çiçeğini attı.  Genç çiftin düğününde gece boyunca dans pisti boş kalmazken eğlence doruğa yükseldi. Düğüne geç saatte eşiyle birlikte gelen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'u, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ağabeyi Nurettin Dalgıç ile birlikte karşılayarak ağırladı. Abdül Batur da genç çiftin mutluluklarına ortak olarak, Belediye Başkanı Dalgıç ile birlikte gece boyunca oynadı.  İzel ve Onur Dalgıç çiftinin düğünü gece geç saatlere kadar sürdü. Gecenin finalinde ise İzmir Marşı'nın hep bir ağızdan coşkuyla söylenmesiyle düğün sona erdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası