Ege Postası
Geri

Başkan Doğruer'den hasta ve yaşlılara ziyaret

İzmir'in Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ilçe merkezinde yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etti.
Başkan Doğruer'den hasta ve yaşlılara ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Ağustos 2017 Cuma 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kınık Belediye Başkanı AK Partili Sadık Doğruer, kentteki engelli ve yaşlılara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Belediye tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeleri teslim etti. Hastaneye gitmekte zorlanan hastalar için belediye tarafından araç tahsis edilmesi talimatı verdi.

Başkan Doğruer, Hastalık da sağlık da bizim içindir. Kınık Belediyesi olarak her gün 29 kişilik aracımızla İzmir'e sevk edilen hastaları, kamu hastaneleri ve üniversite hastanelerine götürüp muayenelerini yaptırıp, tekrar ilçeye geri getiriyoruz. Ayrıca iki ambulansımızla yatalak ve özürlü hastaları, aynı şekilde tedavi olmalarını sağlıyoruz. İnsanın her günü bir değildir. Gezip gören, koşup eğlenen insanlar yatağa bağlanınca, her gün görüp konuştuğu insanları görmek isterler. Kendisini ziyaret etmelerini bekler. Kınık Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerimizi sundum. Bütün hastalarımıza Allah'tan şifa diliyorum" dedi.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası