Ege Postası
Geri

Başkan Duman'ın vatandaşa 'pazar yeri' açıklaması: Farklı siyasi anlayışlarla baltalamaya çalışıyorlar

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, sokakta bir vatandaşın Şirinyer Pazar Yeri ile ilgili sorusunu cevapladı. Duman "Ne yazık ki iki üç tane çığırtkan, devlet memuruna görevini yaptırmadı, masaları dağıttı. Onların yüzünden pazar kuramıyoruz. Biz hazırız, kura çekmeyi bekliyoruz." dedi.
Başkan Duman'ın vatandaşa 'pazar yeri' açıklaması: Farklı siyasi anlayışlarla baltalamaya çalışıyorlar
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Temmuz 2024 Çarşamba 16:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Buca'da gerçekleştirilen Metro çalışmaları nedeniyle Şirinyer Pazarı'nın Şirinyer Sahası'na taşınmasına karar verildi. Pazar tezgahlarının belirlenmesi için gerçekleştirilen kura çekimi sırasında karışıklık çıkması üzerine kura çekimi iptal edilmişti.

Bu gelişmenin ardından Buca Belediyesi Pazar kurulamayacağı konusunda açıklama yapmıştı.

Öte yandan Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, sokakta bir vatandaşın pazar yeri ile ilgili yönelttiği soruya ''Ne yazık ki iki üç tane çığırtkan, devlet memuruna görevini yaptırmadı, masaları dağıttı. Onların yüzünden pazar kuramıyoruz. Biz hazırız, kura çekmeyi bekliyoruz. Onları bekliyoruz." dedi.

Bunun üzerine vatandaş, ''Umarım en kısa zamanda düzelir. Esnaf da burada zor durumda biz vatandaşlar da zor durumdayız'' diye konuştu.

Başkan Duman ise ''Biz çok kısa sürede bu pazar yerine Metro inşaatı yapılsın, Bucamıza gelsin diye çok kısa sürede pazar yerinin düzenlemesini yaptık. Ama ne yazık ki bizim vatandaşa hizmet etme amacımızı farklı siyasi anlayışlarla baltalamaya çalışıyorlar. Baltalayamazlar, en fazla üç gün beş gün geciktirirler ama biz o hizmeti yerine getiririz.'' dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası