Ege Postası
Geri

Başkan Engin Ayşe Teyzeye sahip çıktı!

Narlıdere’de geçimini sokaklarda ot satarak sağlayan Ayşe Teyzeye Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin sahip çıktı. Engin, ilgili birimlere talimat verdiğini belirterek, “Teyzemiz için yapılması gereken ne varsa, Narlıdere Belediyesi olarak yapacağız, ilgili tüm birimler bu konuyla ilgilenecek. Ben de kısa sürede ziyaret ederek halini hatırını soracağım, ihtiyaçlarını tamamlayacağız” dedi.
Başkan Engin Ayşe Teyzeye sahip çıktı!
Haberler / Güncel
7 Nisan 2019 Pazar 20:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir’in Narlıdere ilçesinde sokaklarda ot satarak hem geçimini sağlayan hem de 51 yaşındaki görme engelli oğluna bakan 82 yaşındaki Ayşe Teyzenin fotoğrafının sosyal medyadan yayınlanmasının ardından İzmirlilerden büyük ilgi gördü. İzmir dışında da Ayşe Teyzeye destek çıkılması yönünde çağrıda bulunuldu. Ünlü oyuncu Doğa Ruktay çağrı yapanlar arasında yer alırken, "Hadi İzmir’in güzel insanlar elden ele yayalım" dedi. Rutkay'ın çağrısına Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin kayıtsız kalmadı.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Engin, “Sevgili @Doarutkay öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim Teyzemiz için yapılması gereken ne varsa, Narlıdere Belediyesi olarak yapacağız, ilgili tüm birimler bu konuyla ilgilenecek. Ben de kısa sürede ziyaret ederek halini hatırını soracağım, ihtiyaçlarını tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası