Ege Postası
Geri

Başkan Engin'den Kılıçdaroğlu'na Narlıdere raporu

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Başkan Engin, Kılıçdaroğlu'na göreve geldiğinde beri yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Başkan Engin'den Kılıçdaroğlu'na Narlıdere raporu
Haberler / Yerel Politika
2 Temmuz 2020 Perşembe 16:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP İlçe Başkanı Mesut Durgun ile birlikte Başkent'e gitti. CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başkan Engin göreve geldiğinden beri yapılan çalışmalar, belediyenin genel ve mali durumu ile projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Engin görüşmeye ilişkin sosyal medyadan "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, -İlçe Başkanımız Mesut Durgun ile birlikte- makamında ziyaret ettik. Yerel seçimlerden bu yana hayata geçirdiğimiz ve devam eden projelerimizi anlattık. Sosyal demokrasi anlayışıyla, halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.." notunu paylaştı.

Öte yandan Engin’in yaklaşan kurultay öncesi eski il başkanı olması nedeniyle de İzmir konusunda değerlendirmeler yaptığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası