Ege Postası
Geri

Başkan Fırat’tan Ali Engin açıklaması

CHP İzmir İl eski Başkanı Ali Engin, MYK ve PM toplantıları sonrasında Narlıdere Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Narlıdere’den aday adayı olan bazı partililerin tepkisi üzerine bir açıklama yapan CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, “PM kararına saygılıyız. Ali Engin’in adaylığına karşı bir tepki de sözkonusu değil. Tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte Engin’in yanındayız, birlikte çalışacağız” dedi. Başkan Fırat’tan Ali Engin açıklaması
Başkan Fırat’tan Ali Engin açıklaması
Haberler / Yerel Politika
29 Ocak 2019 Salı 22:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, partisinin MYK ve PM toplantılarının ardından önce Çiğli’den aday gösterilen ancak daha sonra gelen tepkiler üzerine Narlıdere’ye kaydırılan CHP İzmir İl eski Başkanı da olan Ali Engin’in Narlıdere adayı olarak gösterilmesine tepki gösteren Narlıdere’deki aday adaylarının sosyal medya üzerinden verdikleri tepkinin ardından bir açıklama yaptı.

Narlıdere adayı olarak atanan Ali Engin’e yönelik bir tepki olmadığını kaydeden CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, PM’nin partisinin yetkili kurulu olduğunu ve PM’nin verdiği karara saygı duyduklarını, Narlıdere örgütü olarak Ali Engin’in etrafında birleşerek birlikte çalışacaklarını söyledi.

PM KARARINA SAYGILIYIZ, ÖRGÜTÜMÜZDE BİR SIKINTI YOK

Şahin Fırat, Ali Engin’e yönelik bir tepkinin olmadığının altını çizerek, aday adaylarının dışarıdan bir aday gösterilmesine yönelik eleştiride bulunduklarını ancak Engin’in örgüt içinden gelen, deneyimli ve il başkanlığı da yapan bir isim olması nedeniyle Engin’e yönelik bir tepki duymadıklarını belirtti.

ALİ ENGİN DEĞERLİ BİR PARTİLİMİZDİR

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, “Ali Engin’in adaylığı konusunda hiçbir arkadaşımız karşı değil. Ali Engin bizim için değerli biridir. İyi bir partilimizdir. İl başkanlığı da yapmıştır. Parti örgütünde yıllardır büyük emek vermiştir. Milletvekilliği adaylığı da vardı. Arkadaşlar dışarıdan aday olmasın dedi sadece. Biz de kendilerine ‘kurumsal yapının yerelde temsilcisiyiz, 95 yıllık bir partiyiz, PM bir irade belirtmiştir, karara saygılıyız’ dedik. PM kararını hayata geçirmek için buradayız” dedi.

ADAYIMIZIN ETRAFINDA BİRLEŞİP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Fırat, Ali Engin’in adaylığı etrafında diğer aday adaylarıyla birlikte birleşerek Narlıdere’de en az yüzde 85 oy hedefiyle çalışacaklarını dile getirerek, “Narlıdere örgütünde herhangi bir sıkıntı yok. Hedefimiz AKP iktidarına karşı yerelde yüzde 85 oranında oy almak. Adayımızın etrafında birleşeceğiz ve birlikte çalışacağız. Aday adayları arkadaşlarımız da partilimizdir. Hepsi de bizimle beraber hareket edip çalışacaktır” açıklamasını yaptı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası