Ege Postası
Geri

Başkan Gökhan aday adaylığını açıkladı

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yeniden CHP'den aday adayı olacağını açıkladı. Aday adaylığını açıklayanlar arasında AK Partili Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu da yer aldı. Yerel seçimler yaklaşırken partilerin belediye...
Başkan Gökhan aday adaylığını açıkladı
Haberler / Politika
26 Temmuz 2013 Cuma 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yeniden CHP'den aday adayı olacağını açıkladı. Aday adaylığını açıklayanlar arasında AK Partili Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu da yer aldı.

Yerel seçimler yaklaşırken partilerin belediye başkan aday adayları belli olmaya başladı. Şimdiye kadar CHP’den Çanakkale Belediye Başkanlığı için eski başkan İsmail Özay ve CHP Belediye Meclis Üyesi Cem Belli aday adaylığını ilan etmişti. Aday adayı olup olmayacağı uzun süredir konuşulan mevcut belediye başkanı Ülgür Gökhan ise konuk olduğu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Radyosu Kampüs FM’de Çanakkale’de Ramazan programında adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ülgür Gökhan “Allah nasip ederse aday olacağım” diyerek Çanakkale Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olacağını ilk kez kamuoyu ile paylaştı. Gökhan, "Bu ayın 29’unda dosyamı vereceğim merkez ilçeye. Genel merkezin bir tercihidir, başka aday adayları da olabilir. Şu an 3 kişi aday olacağız belediye başkanlığı için." dedi. Yapılan iki kamuoyu araştırmasında adaylığına ilişkin olumsuz bir kanaat olmadığını belirten Gökhan şöyle konuştu: "İnsanların teveccühü devam ediyor. Kararımdaki esas gerekçe bu. İnşallah bir aksilik olmaz da partimden adaylığım belli olunca seçimden başarılı çıkacağıma da inanıyorum. Göstergeler onu gösteriyor. Tabi önümüzde daha 8 ay var. Çalışmalara devam edeceğiz."

Öte yandan Çan ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu da aynı programda aday adaylığını açıkladı. "Allah nasip ederse ve vatandaşın teveccühü bu yönde devam ederse adayız." diyen Kuzu Çan Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını ilk kez kamuoyu ile paylaştı. Kuzu, "Bizim aday olmamamız haksızlık diye düşünüyorum. Çünkü insanlar bize oy verdi. Bizim insanların karşısına tekrar çıkıp hesap vermemiz gerekiyor. Bizim kesinlikle aday olmamız gerekiyor hesap verebilmemiz için. İnşallah Allah’ın izni ile aday olacağız." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası