Ege Postası
Geri

Başkan Gürbüz ikiz kızlarını kucağına aldı

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün eşi Seçil Gürbüz ikizlerini dünyaya getirdi. Bir dakika arayla doğdular
Başkan Gürbüz ikiz kızlarını kucağına aldı
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Temmuz 2019 Salı 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  10 yaşında Onur Ayaz adlı bir oğlu olan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, şimdi de ikiz kızlarını kucağına almanın sevincini yaşıyor.

Fatih Gürbüz'ün eşi Seçil Çetindağ Gürbüz, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında sancılanınca İzmir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada doğum yapan Gürbüz, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Çift, birer dakika arayla dünyaya gelen kız bebeklerine Masal ve Öykü isimlerini verdi. 10 yaşında Onur Ayaz isminde bir erkek çocukları olan çift, mutluluklarını yakınları ve dostlarıyla paylaştı.

Eşi ve kızlarının sağlıklarının son derece iyi olduğunu belirten Fatih Gürbüz, ikizlerinin daha doğmadan kendisine şans getirdiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Gürbüz "Onlar bana doğmadan mutluluk ve şans getirdi. Yaşamımız boyunca da şans ve mutluluk vereceklerine inanıyorum. Sevincimize ortak olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Gürbüz, mutluluğunu sosyal medyadan "Bu sabah saat 06.39 ve 06.40 itibariyle kızlarımız Öykü ve Masal sağ sağlim dünyaya geldi. Sevgili eşimin ve kızlarımızın sağlığı son derece iyi. Merak eden herkese selamları var" notuyla paylaştı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası