Ege Postası
Geri

Başkan Halil Arda'dan corona açıklaması: Eşim Deniz Arda’nın testi pozitif

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda’nın, corona virüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, önceki gün eşiyle birlikte yaptırdıkları corona virüs (Covid-19) testinin sonuçlarını aldıklarını, kendi testinin negatif eşi Deniz Arda'nın testinin ise pozitif olduğunu duyurdu.
Başkan Halil Arda'dan corona açıklaması: Eşim Deniz Arda’nın testi pozitif
Haberler / Güncel
24 Nisan 2020 Cuma 18:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Tüm dünyayı tehdit eden Covid-19 salgınıyla mücadele sürerken, Türkiye'de vaka sayısı yüz bini aştı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, yazılı açıklama yaparak, önceki gün eşi Deniz Arda ile yaptırdıkları test sonuçlarını açıkladı. Test sonuçlarına göre Başkan Halil Arda kendi sonucunun negatif çıktığını, eşi Deniz Arda'nın pozitif çıktığını duyurdu.

Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastalığa ilişkin herhangi bir belirtisinin olmadığını belirten Arda, şunları kaydetti:

"Değerli dostlarım, önceki gün yaptırdığımız Covid-19 testinin sonuçlarını bugün aldık. Benim test sonucum negatif çıkarken eşim Deniz Arda’nın test sonucu maalesef pozitif çıktı. Kendisinin sağlık durumu gayet iyi, hastalığa ilişkin herhangi bir semptomu yok. Tedavisi evimizde sürecek. Virüsün, her türlü sosyal mesafe kuralına uyulmasına, gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen tehlikeli bir şekilde karşımızda durduğunu söylemek isterim. Lütfen siz de tüm tedbirleri rehavete kapılmadan almaya devam edin. Biz de sağlık çalışanlarının tavsiyelerini dinleyerek bu süreci en kısa zamanda atlatacağız. Başta Sayın Neptün Soyer olmak üzere arayan, soran, iyi dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki varsınız. Sağlıcakla kalın."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası