Ege Postası
Geri

Başkan Hekimoğlu başarılı öğrencileri tebrik etti

Artvin’in Arhavi ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı olan öğrencileri Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tebrik etti.Öğrencilerle Arhavi Gösteri Merkezi'nde Başkan Hekimoğlu, bu başarılarının hem ilçe adına, hem...
Başkan Hekimoğlu başarılı öğrencileri tebrik etti
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Artvin’in Arhavi ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı olan öğrencileri Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tebrik etti.

Öğrencilerle Arhavi Gösteri Merkezi'nde Başkan Hekimoğlu, bu başarılarının hem ilçe adına, hem de ülke adına çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Hekimoğlu, yapacakları tercih listelerinde ilçeye yeni kazandırılan Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi ve Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi'ni de yazmalarını tavsiye etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Hekimoğlu, 2013 - 2014 eğitim öğretim döneminde öğrencilere yeni başlayacak lise hayatlarında başarılarının devamını diledi.

Hekimoğlu ayrıca MNG Holding’in desteğiyle ve Arhavi Belediyesi'nin katkılarıyla 4 yıldır gerçekleştirilen tatil projesinin de öğrencilerin başarısında çok önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası