Ege Postası
Geri

Başkan İduğ, 2. Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, üyesi olduğu Sınırlı Sorumlu 2. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin genel kuruluna katıldı. Divan başkanlığını da yaptığı genel kurulda konuşan Başkan İduğ, iş dünyasına girdiği, yetişip ve büyüdüğü sanayi sitesinin esnafı ile bir arada olmanın kendisine mutluluk ve gurur verdiğini ifade etti.
Başkan İduğ, 2. Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Haziran 2023 Perşembe 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Genel kurulda yaptığı konuşmada 2 hafta önce Sanayi sitesinde bulunan bir oto yedek parçacısında çıkan ve 4 işletmeye daha sıçrayan yangın için geçmiş olsun dileyen Başkan Mustafa İduğ, “Zamanında yapılan müdahaleler sayesinde yangının daha çok işletmeye sıçraması önlendi. Esnaf olarak büyük bir kaza atlattık. Zarar gören işyerlerinde yaklaşık olarak 50-60 milyon liralık bir hasarın meydana geldiğini biliyorum. Bu konuda yönetim kurulumuzun da üzerine düşeni yapacağına inanıyorum”dedi.

Esnafımızın yanındayız

Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını da dinleyen Başkan İduğ, Bornova Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları ve hayata geçirdikleri projeleri de anlattı. Türkiye'de 550 milyon lira yatırım yapan ve borcu olmayan bir Bornova Belediyesi olduğunu ifade eden İduğ, “Ben sizlerin içinden gelen biriyim. Sizleri temsil ediyorum. Tasarruf ve iş yapma becerisi çok önemli. Ben 4 yıldır Bornova Belediyesi’nde bu anlayışla hizmet veriyorum.  Bunun nedenlerinden biri de 2. Sanayi sitesinde yetişirken değerli ustalarımızın bize öğrettiği değerlerimiz. Bu anlamda Bornova Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız” diye konuştu.

2. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Erol Çamkıran ise bugüne kadar verdiği destek nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası