Ege Postası
Geri

Başkan İduğ’dan Başkent çıkarması

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki Genel Merkez’de ziyaret etti. Başkanlık süresi boyunca hayata geçirdiği proje ve hizmetler hakkında bilgi veren İduğ, Bakşan Kılıçdaroğlu’na Bornova’nın tescilli bamyası “kınalı bamya” hediye etti.
Başkan İduğ’dan Başkent çıkarması
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Ekim 2020 Perşembe 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ,  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkez’de ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Kılıçdaroğlu’na 31 Mart seçimlerinde göreve gelmesinden bu yana üzerinde çalıştığı ve hayata geçirdii proje, yatırım ve hizmetler ile ilgili bilgi veren İduğ, 2021 yılı planlarını da paylaştı.

İduğ, ziyaretin sonunda Başkan Kılıçdaroğlu’na geçtiğimiz haftalarda tescillenen Bornova’nın tescilli bamyası “kınalı bamya” hediye etti.
İduğ, Başkent ziyaretini sosyal medya hesabından duyurdu.

Başkan İduğ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimiz günden bu güne tüm imkanlarımızla yürüttüğümüz proje ve hizmetleri anlattık. 2021 için planan çalışmalarımızı paylaştık. Örnek vizyon projelerimizle partimizi iktidara taşımak için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz!

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası