Ege Postası
Geri

Başkan İnce saldırısında hastaneden açıklama

İzmir'de Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İnce'nin silahlı saldırıya uğramasının ardından kaldırıldığı hastaneden açıklama yapıldı. Başkan İnce saldırısında hastaneden açıklama
Başkan İnce saldırısında hastaneden açıklama
Haberler / Güncel
3 Aralık 2017 Pazar 00:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi hastane bahçesinde bekleyen İzmir milletvekilleri ve partililere görevli hekimler tarafından açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Güzelbahçe Belediye Başkanımız  bu akşam ateşli silah yaralanmasına maruz kalmıştır. Ateşli silah yaralanması sol dizinde vuku buldu. Belediye Başkanımızın hayati bir tehlikesi kesinlikle bulunmamaktadır. İlk tedavisi ve antibiyotik tedavisi tetanoz aşısı ve serum takılması tedavileri yapılmıştır. Filimleri çekilmiştir. İleri tetkik ve tedavi yapılması için şu anda özel kata yatırılmıştır.  Şu an itibariyle bu yaralanmasıyla kesinlikle hayati tehlikesi yoktur."

Öte yandan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, hastane bahçesinde bekleyen partillere seslenerek şunları söyledi; "Arkadaşlar, konuyla ilgili hekim arkadaşlar açıklama yapacak. Ve biz buradan dağılacağız. Burada kalmanın hiçbir faydası yok. Çünkü burası acil servis. Herşey yolunda"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası