Ege Postası
Geri

Başkan İşçilik'ten Ankara mesaisi

Ankara’ya giderek Gelecek Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret eden İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve partililer ile bir araya geldi.
Başkan İşçilik'ten Ankara mesaisi
Haberler / Yerel Politika
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’de vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek şehrin sorunları ve vatandaşların istekleri üzerine sohbetler gerçekleştiren Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, Ankara’ya giderek Genel Merkez’de ziyaretler gerçekleştirdi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Gülnur Hayran ile bir araya gelen İşçilik, o anları sosyal medya hesabından “İstişare Kültürü” notuyla paylaştı.

“GÜNDEME DAİR FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Ziyaret hakkında detaylı bilgi veren Başkan İşçilik, “Geleceğe adımlar atmak adına çalışmalarımıza devam ederken, Ankara’ya giderek, Genel Merkez’imize ve İl Başkanlığı’mıza ziyaret gerçekleştirdik. Sn. Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ ve Ankara İl Başkanı Sn. Gülnur Hayran ile bir araya gelerek gündeme dair fikir alışverişinde bulunduk.

Yine Genel Merkez’imizde İzmir’imizin, hemşehrilerimizin istek ve sorunlarını dile getirerek, yapılacak çalışmalardan şehrimizin en doğru ve verimli şekilde yararlanması adına katkıda bulunduk. Sn. Genel Başkanımıza ve Sn. İl Başkanına gösterdikleri misafirperverlik ve ilgi için teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası