Ege Postası
Geri

Başkan Karakayalı: Bir telefon uzağındayız

Haber 15’e konuk olan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa’da da Covid 19 pandemisi nedeniyle alınan tedbirlere uyulması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, 65 yaş üstü vatandaşlar ile ihtiyacı olanlara bir telefon uzaklığında olduklarını belirtti.
Başkan Karakayalı: Bir telefon uzağındayız
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Nisan 2020 Pazartesi 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Haber 15’e Skype üzerinden bağlanan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, tüm mahallelerde dezenfekte çalışmaları yürüttüklerini, Pazar yeri giriş ve çıkışında oluşturdukları dezenfekte tüneliyle de işi sıkı tuttuklarını söyledi.

Pazar yerine dezenfeksiyon tüneli

Kemalpaşa Belediye Başkanı Karakayalı, hastane başhekimi, sağlık grup başkanı, kaymakamlıkla işbirliği ve istişare içinde olduklarını kaydederek, “Dezenfekte çalışmalarımız hızla sürüyor tüm mahallelerimizde. Pazar yerinde dezenfekte tünelimiz var. Tek giriş çıkışımız var. Ateşlerini ölçüyoruz dezenfekte ediyoruz. Eldiven ve maske de satın aldık. Dağıtıyoruz” dedi.

Çok iyi gidiyoruz şu anda

İhtiyacı olan vatandaşlara gıda yardımları yaptıklarını, 65 yaş üstü vatandaşlara da telefonla ulaşmaları durumunda ulaştıklarını kaydeden Başkan Rıdvan Karakayalı, “Bir de insanların gıda ihtiyacı var. Gıda takviyesi yapılıyor vatandaşlarımıza ihtiyacı olanlara. 65 yaş üstü vatandaşlarımız da telefonla ulaşıyor.  Çok iyi gidiyoruz şu anda. Telefon numaralarımız var, oradan ulaşabiliyorlar bize” diye konuştu.

Mutlaka evden kalın

Sürekli anons ve ikaz etme çalışmaları yürüttüklerini de dile getiren Başkan Karakayalı, evde kalma çağrısında bulundu. Karakayalı çağrısını, “Maalesef defalarca anons ve ikaz ediyoruz. Ne kadar çabuk bu işi atlatırsak iyi. Mutlaka evde kalın. Bize telefonla ulaşmaları durumunda ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Lütfen evde kalınız. Bu virüsü hep beraber top yekün atlatacağız” şeklinde yaptı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası