Ege Postası
Geri

Başkan Kılıç duyurdu: Buca Cezaevi kalkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü projelerinden Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca cezaeviyle ilgili öenmli bir açıklamada bulundu. Kılıç, "Kaldırılması için talimat verildi ve yakın bir süre sonra cezaevi kalkmış olacak” dedi.
Başkan Kılıç duyurdu: Buca Cezaevi kalkıyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ağustos 2020 Çarşamba 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca'da yer alan Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, törende yaptığı konuşmada, kentleri daha yaşanılır hale getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Kılıç, konuşmasında Buca Cezaevi'nin kaldırılacağını da açıklayarak, “Göreve geldiğimizden beri büyük mücadele verdiğimiz bir konu var. Buca’nın göbeğinde çok büyük bir ur olarak duran ve yıllardan beri de kaldırılması için mücadele verilen Buca Cezaevi’nin çok yakında kaldırılacağı müjdesini de buradan vermek istiyorum. Buca Cezaevi ile ilgili en son bildiğimiz kadarıyla kaldırılma talimatı verildi ve yakın bir süreçte Buca Cezaevi, Bucamızın en güzel yerinde, Buca’nın göbeğinden kalkmış olacak. Bu şekilde Büyükşehir Belediyemizin verdiği katkılarla kentimizin göbeğinde Bucalı için nefes alınabilecek güzel bir yeşil alan, güzel bir bölge oluşturabileceğimizi düşünüyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası