Ege Postası
Geri

Başkan Kocaoğlu'na 40.yıl plaketi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İşletme İktisadı Enstitüsü Mezunları Derneği’nin 27. kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı. Gecede mezuniyetinin 40. yılını dolduran Başkan Kocaoğlu’na derneğin İzmir Şubesi Başkanı Fikret Aytek tarafından plaket verildi.
Başkan Kocaoğlu'na 40.yıl plaketi
Haberler / İzmir
24 Kasım 2014 Pazartesi 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geceye katılan meslektaşlarına seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İşletme İktisadı Enstitüsü’nde aldığım eğitimi yaşamım boyunca, hem işte, hem siyasette kullandım. Ege Bölgesi’nin en büyük kurumunu, son bağlanan 9 ilçe ve güvenlik personeli ile birlikte 25 bin çalışanı ve 6 milyar liralık bir bütçeyi yönetiyorum. Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden birisiyken, bugün ülkenin devlet kurumları içinde en güçlüsü haline geldik. Kullanabileceğimiz finansmanın yüzde 10-15’ini kullanıyoruz. Bu başarıyı İşletme İktisadı Enstitüsü’ndeki hocalarımıza borçluyum. Hepsini saygıyla selamlıyor, kaybettiklerimizin hatırası önünde eğiliyorum” diye konuştu. Gecede mezuniyetinin 50. ve 25. yılını dolduran üyelere de plaket verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası