Ege Postası
Geri

Başkan Mehmet Özhaseki: En hayırlı yolculuk

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, İslam aleminin kandilini tebrik etti. Başkan Özhaseki, sadece Hz. Muhammed (sas) için değil, aslında tüm insanlık için en hayırlı...
Başkan Mehmet Özhaseki: En hayırlı yolculuk
Haberler / Genel
4 Haziran 2013 Salı 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, İslam aleminin kandilini tebrik etti.

Başkan Özhaseki, sadece Hz. Muhammed (sas) için değil, aslında tüm insanlık için en hayırlı yolculuğun yaşandığı bir gecenin yıl dönümünün idrak edileceğini belirtti. Başkan Özhaseki, "Ramazan'ın müjdecisi olan üç aylardan Recep ayının içindeyiz. Buram buram rahmet ve bereket kokan bu aylar içerisinde kandillerin ayrı bir yeri var. Peygamber Efendimiz'in kutlu bir yolculuk sonunda Cenab-ı Hakk'a ulaştığı gece, Miraç Gecesi'dir. Bu gece inanan insanlar dua ve ibadetleriyle kendi iç dünyalarında kutlu bir yolculuğa çıkıyorlar. Mevlana'nın, 'Fikir ona derler ki; bir yol açsın. Yol ona derler ki; Allah'a varsın' sözünden hareketle bu mübarek gecelerde; iyiliğe, güzelliğe, hayra ve Hakk'ın rızasına ulaşacağımız bir gönül seferine çıkmayı diliyorum." dedi.

Böylesine mübarek gecelerin değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Mehmet Özhaseki, niyaz ve yalvarışların insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını dileyerek, "Bu gecede toplumun birlik ve beraberliği, ülkemizin huzur ve selameti için namaz ve dua ile varlık tokmağını rahmet kapısına vuralım. O kapı mutlaka samimi yakarışlara açılacaktır." şeklinde konuştu.

Başkan Özhaseki, Kayserili hemşehrilerinin kandilini tebrik ederek, "Bu vesile ile tüm Kayserili hemşehrilerimizin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, şehrimiz başta olmak üzere ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum." diye sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası