Ege Postası
Geri

Başkan Oran dolandırıcılara karşı uyardı!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, "Benim adıma ve belediyemizin ismini kullanarak ‘Bağış’-‘Yardım’ adı altında sizlerden para talep edenlere itibar etmeyiniz. Çeşme Belediyesi’nin hiçbir biriminin böyle bir çalışması yoktur” uyarısında bulundu.
Başkan Oran dolandırıcılara karşı uyardı!
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Nisan 2020 Salı 17:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, vatandaşlara belediyenin ve kendisinin isminin kullanılarak bağış ve yardım adı altında para talep edenlere itibar etmemeleri uyarısında bulundu.

Başkan Oran, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla “Değerli Çeşme Ailem, Benim adıma ve belediyemizin ismini kullanarak ‘Bağış’ - ‘Yardım’ adı altında sizlerden para talep edenlere itibar etmeyiniz.

Çeşme Belediyesi’nin hiç bir biriminin böyle bir çalışması yoktur.

Tüm personelimizle, büyük bir dayanışma içerisinde Büyük Çeşme Ailemizin bu zor günleri en az hasarla geçirmesi için mücadele ettiğimiz böyle bir dönemde adımı ve makamımı kullanarak çıkar sağlamaya çalışan kişi veya kişiler hakkında gerekli hukuki işlem başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası