Ege Postası
Geri

Başkan Oran’dan MHP'li Çelik’in ‘ihale’ çıkışına yanıt: Bilmiyorsan sor, o kadar mı yalnızsın!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, MHP Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik’in Sayıştay raporu üzerinden Çeşme Belediysi’nin ihalelerinin mevzuata aykırı yapıldığını ve EKAP üzerinden duyurulmadığı iddialarına yanıt verdi. Oran, başlık başlık ihalelerin nerelerde yayınladığını açıklarken siyasette nezaket göndermesi yaptı ve Arkadaşlar, siyaset nezaket işidir. Be kardeşim, bilgisiz, terbiyeden nezaketten uzak arkadaş… Bilmiyorsan sor. Avukatın, danışmanında mı yok? Bu kadar mı yalnızsın” dedi.
Başkan Oran’dan MHP'li Çelik’in ‘ihale’ çıkışına yanıt: Bilmiyorsan sor, o kadar mı yalnızsın!
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Kasım 2022 Pazar 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- MHP Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik, dün yaptığı yazılı açıklamada, Sayıştay’ın Çeşme Belediyesi’ne ilişkin bulgularını kamuoyuyla paylaşmıştı. Çelik, Sayıştay raporu üzerinden Çeşme Belediysi’nin ihalelerinin mevzuata aykırı yapıldığını ve EKAP üzerinden duyurulmadığını ifade etmişti.

Öte yandan; Çelik’in açıklamalarına Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’dan videolu yanıt geldi.

Oran, yaptığı paylaşımla bazı ihalelerin neden EKAP’ta yer almadığını açıklarken siyasette nezaket eleştirisi yaptı.

Oran paylaşımında şu ifadeler kullandı; “Kamu alım ihaleleri ile kamu satım ihalesi tamamen farklı kanunlara bağlı. Arkadaşımız EKAP’ın ne olduğunu dahi bilmiyor. Elektronik Kamu Alımları Platformu. Yani bizim yaptığımız alımların duyurusunun yapılacağı, belli miktardaki alımların duyurusunun yapılacağı yer. Peki satışlar nerede b-duyuruluyor? Öncelikle Basın İlan Kuru üzerinden duyuruluyor. Rakam da belli bir miktarı aştığında da Resmi Gazetede duyuruluyor. Bu satışların ilanı Resmi Gazeteden yapıldı m? Yapıldı. Arkadaşlar, siyaset nezaket işidir. Be kardeşim, bilgisiz, terbiyeden nezaketten uzak arkadaş… Bilmiyorsan sor. Avukatın, danışmanında mı yok? Bu kadar mı yalnızsın!”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası