Ege Postası
Geri

Başkan Oran’dan yangın ve plaj kullanımı konusunda uyarı!

Bu bayramda da her bayramda olduğu gibi milyonlarca tatilciyi ağırlayan Çeşme'de Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, yangın riski ve plaj kullanımı konusunda uyarıda bulundu. Yangın riskine karşı özellikle rüzgarlı havalarda daha dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Başkan Oran, plaj kullanımı ile ilgili olarak da "Plajlarımızı bulduğumuz gibi temiz bırakalım" dedi.
Başkan Oran’dan yangın ve plaj kullanımı konusunda uyarı!
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Haziran 2023 Perşembe 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, ilçeyi ziyaret eden tatilcilerin huzur dolu bir bayram geçirmelerini sağlamak için gerekli önlemleri aldıklarını belirtti. Çeşme’deki otel ve restoranlardaki doluluk oranlarının yüzde yüze ulaştığını kaydeden Oran, Kurban Bayramı'nı ilçede geçirenlere seslenerek, şunları söyledi:

"Çeşmemiz’in kıymetli misafirleri ve sevgili Çeşmeliler, yeşil alanlarımızda ateş yakan misafirlerimizi uyarmanızı sizlerden özellikle rica ediyorum, yangın konusunda özellikle böyle rüzgarlı günlerde tedbirli olmalıyız.

Plajların kullanımı konusunda da çöplerimizi çöp konteynerlarına atalım, atmayanları uyaralım. Plajlarımızı bulduğumuz gibi temiz bırakalım. Hepinize yeryüzündeki cennet Çeşme’de güzel bir bayram diliyorum.” 

 

Çeşme’nin nüfusu 1 milyonu aştı, plajlar doldu taştı
 

 

 

Tatilciler bayramın ikinci gününde de Çeşme’ye akın etti

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası