Ege Postası
Geri

Başkan Özçınar, şehit annelerini unutmadı

İZMİR'in Kiraz ilçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Saliha Özçınar, şehit annelerini ziyaret edip, Anneler Günü'nü kutladı, çiçek verdi. Belediye ekipleri de kırsal mahallelerdeki annelere toplam 10 bin karanfil dağıtıp, günlerini kutladı.
Başkan Özçınar, şehit annelerini unutmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Mayıs 2016 Pazar 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kendisi de bir çocuk annesi olan Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Hisar, Tumbullar, Veliler mahallelerindeki şehit annelerini ziyaret etti. Başkan Özçınar, ilk ziyaretini, 2011 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde arazi taraması sırasında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özgür Küçük'ün (27) Hisar Mahallesi'nde yaşayan annesi Emine Küçük'e (60) yaptı. Şehit annesi Küçük'ün elini öpüp, Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Özçınar, bir buket çiçek verdi. Vatan için canını feda eden tüm şehitleri rahmetle ve şükranla andıklarını belirten Başkan Özçınar, "Memleketimizin, ecdad yadigarı mirasımızı koruma konusunda kararlı olduğumuzu ifade ediyoruz. Memleketimizin geleceğinde ihanetlerin, terörün olmamasını diliyorum" dedi.

Her türlü övgünün, saygının ve fedakarlığın üzerinde olan şehit aileleriyle büyük onur duyduğunu belirten Başkan Özçınar şöyle devam etti:

"Vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik mertebesinin en yüksek makam. Şehit annelerinin acılarını aynı duygularla ile ortak olup, her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim." 

Belediye ekipleri de kırsal mahallerdeki kadınları ziyaret edip, Anneler Günü'nü kutladı, toplam 10 bin karanfil dağıttı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası