Ege Postası
Geri

Başkan Piriştina’dan çok özel 8 Mart videosu

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesi erkek şiddetine maruz kalan kadınların durumuna dikkat çekmek için sosyal medyada #bizadamolduğumuzda hashtagiyle yola çıktı. Başkan Piriştina’dan çok özel 8 Mart videosu
Başkan Piriştina’dan çok özel 8 Mart videosu
Haberler / İzmir
7 Mart 2016 Pazartesi 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Buca Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle çok özel bir video hazırladı.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina,  erkek şiddetine maruz kalan kadınların durumuna dikkat  çekmek için #bizadamolduğumuzda hashtagiyle yola çıktı.



Birçok ünlü sanatçı ve Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın söz aldığı videoda sanatçılar ve başkan şiddet kurbanı kadınların hikayesini anlattı.

Başkan Piriştina videoyu kişisel Facebook hesabından, “Şiddeti bugüne kadar hep kadınlar anlattı. Bu kez onların hikayesini erkekler anlatıyor. Mesaj çok açık: #‎bizadamolduğumuzda kadınlar ölmeyecek. Destek veren tüm sanatçı dostlarımıza teşekkür ederiz. Tüm hemcinslerimin duygularını paylaştıkları videolarını bekliyorum” mesajıyla paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası