Ege Postası
Geri

Başkan Sakallı, ABD’de yaşan Türk öğrencilerle buluştu

Eskişehir merkez Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, New York Türk Kültür Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi.     Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Sakallı,...
Başkan Sakallı, ABD’de yaşan Türk öğrencilerle buluştu
Haberler / Genel
20 Temmuz 2013 Cumartesi 15:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehir merkez Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, New York Türk Kültür Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi.

    Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Sakallı, konuklarına Odunpazarı ve Eskişehir hakkında bilgi verdi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Sakallı, öğrencilere tarih ve kültür ağırlıklı kitapları okumaları konusunda önerilerde bulundu.

Yaşları 11 ile 16 arasında değişen 21 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ziyaret sonunda konuklarına Odunpazarı Belediyesi Kültür Yayınları'ndan oluşan kitap setinin yanı sıra Odunpazarı Evleri anı objelerinden hediye eden Başkan Sakallı, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrenciler ise ziyaret amaçlarının Türkiye'nin en önemli kültür ve turizm merkezlerinden biri olan Odunpazarı'nı ve Eskişehir'i yakından tanımak olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası