Ege Postası
Geri

Başkan Sandal'dan Diyanet İşleri Başkanlığı'na sitem: Desteğini belediyemizden esirgemiştir

Bayraklı Belediyesi’nin Temmuz ayı olağan toplantısı birinci oturumu Serdar Sandal başkanlığında yapıldı. Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Didem Gültekin de katıldı. 
Başkan Sandal'dan Diyanet İşleri Başkanlığı'na sitem: Desteğini belediyemizden esirgemiştir
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- Bayraklı Belediye Meclisi'nde önergeler komisyonlardan geldiği şekli ile meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gündem dışı konuşmalarda belediyenin 60 hektarlık kentsel dönüşüm alanı ve dini yerlerin temizliği gündeme geldi.

Kentsel dönüşüm için ayrılan 60 hektarlık alanla ilgili konuşan Başkan Sandal; “ Buradan çağrıda bulunuyoruz. Bu bölgede çalışmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bu işi kentsel dönüşüm projelerinde çalışmış firmaları da buraya çağırıyoruz. Bunun sebebi de vatandaşlarımız istedikleri firma ile çalışsın. Tercihlerini kendileri yapsın.” dedi. 

"DİYANET İŞLERİ PROTOKOL İMZALAMADI"

Dini yerlerin temizliği konusunda konuşan Sandal; "Dini yerlerin temizliği Diyanet İşleri Başkanlığı'na gönderdiğimiz protokolün imzalanmaması nedeniyle maalesef yapılamadı. Ancak biz protokolün haricinde temizliği halkımız için yaptık. Diyanet İşleri Başkanlığı en fazla bütçe alan kurum olmasına rağmen desteğini belediyemizden esirgemiştir." dedi.

"BAYRAKLI LOGOSU BELEDİYEYE AİT DEĞİL"

Bayraklı İzmir'in Kalbi Logosu hakkında konuşan AK Parti Meclis Üyesi Özgür Hızal; "Maalesef Bayraklı Belediyesi'nin kalp içindeki yıldız ve 'Bayraklı İzmir'in Kalbi' sloganı Bayraklı Belediyesi'nin değil belediyede çalışan bir memura aittir. Dört yıldır bu logo nasıl belediyenin olamadı.İzmir Büyükşehir Belediyesi bile logosunu tescil etmişken Bayraklı Belediyesi neden bunu yapmadı." dedi.

"BAYRAKLI LOGOSU BİZİM"

Logo hakkında konuşan Sandal ise "Logo yarından itibaren belediyenin bünyesinde olacak. Maalesef bazı bürokratik engellere takıldık. Bu sorunu aşacağız.Bu logo ve slogan Bayraklılı vatandaşlarımızındır." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası