Ege Postası
Geri

Başkan Sandal’dan ‘istifalara’ ilişkin ilk açıklama: Örgütün kararı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş’a muhalif olan 10 ilçe yöneticisinin görevlerinden istifa etmesi ve ilçe yönetiminin düşmesine ilişkin Egepostası’na konuştu. Yaşananlara müdahil olmak istemediğini belirten Başkan Sandal, “Örgütün kararı. Biz bir asırlık partiyiz. Partimizin teamülleri belli. Ne gerekiyorsa o yapılır” dedi.
Başkan Sandal’dan ‘istifalara’ ilişkin ilk açıklama: Örgütün kararı
Haberler / Yerel Politika
1 Kasım 2021 Pazartesi 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Uzun süredir örgüt içerisinde yaşanan tartışmalarla gündeme gelen CHP Bayraklı’da bugün flaş bir gelişme yaşandı..

İlçe Başkanı Pınar Susmuş’a muhalif olan 10 ilçe yöneticisi, öğle saatlerinde İl Başkanlığı’na gelerek görevlerinden istifa ettiklerini bildiren dilekçelerini İl Başkanı Deniz Yücel’e sunmuşlardı. Yöneticilerin istifasının ardından Susmuş başkanlığındaki yönetim de düşmüştü.

Yöneticiler tarafından yapılan açıklamada, İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un depremde hasar gören mülkü için belediyeden 600 bin TL tazminat talep etmesinin “partililik” kavramına uymadığı ifade edilirken “Partimizin bu kadar hassasiyet gösterdi konu ile ilgili ilçe başkanı olarak gerçek sorumlu olan iktidardan hesap sorulması gerekirken kişisel çıkarına öncelik vermiş, belediyelerimize temelsiz suçlamalar yaparak partimizi kamuoyunda zor duruma düşürmüştür. İlçe başkanı bulunduğu makamla bağdaşmayan tutum sergilemiştir” denilmişti.

BAŞKAN SANDAL’DAN İLK AÇIKLAMA

Öte yandan ilçe yöneticilerin istifa hamlesini değerlendiren Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Serdar Sandal, yaşananlara müdahil olmayı düşünmediğini söyledi. 

İstifalara ilişkin Egepostası’na konuşan Başkan Sandal, “Uzun süredir bir huzursuzluk vardı. Gittik, toplantılar yaptık. Bir barış ortamı yarattık ama herhalde yönetim içerisinde bir koordinasyon sıkıntısı vardı. Olaya müdahil olmayı düşünmüyorum. Örgütün kararı. Biz bir asırlık partiyiz.  Partimizin teamülleri belli. Ne gerekiyorsa o yapılır. Hayırlısı neyse o olsun” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası