Ege Postası
Geri

Başkan Selvitopu'na esnaf desteği

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Bahçelievler Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Meclis üyeleri ve Bahçelievler Muhtarı Halil Sarıcan'ın da katıldığı ziyarette Başkan Selvitopu, esnafın sorunları, öneri ve taleplerini dinledi. Karabağlar Belediyesi'nin çalışmalarından oldukça memnun olduklarını belirten esnaf ve mahalle sakinleri, özellikle bazı sokaklarda gerçekleştirilen yol çalışmaları ve temizlik işlerinden dolayı da Başkan Selvitopu'na ayrıca teşekkür ettiler.
Başkan Selvitopu'na esnaf desteği
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ekim 2015 Çarşamba 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karabağlar Belediye Başkanı Muhitin Selvitopu'nun yerel seçim çalışmaları  sırasında söylediği "Sadece seçimden seçime ziyaret eden değil, mesaisinin büyük bir bölümünü halkın arasında geçiren bir başkan olacağım" sözlerini hatırlatan mahalle sakinleri,  Başkan'ın sözüne sadık kalmasından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

KENTE OLUMLU YANSIYOR
Mahalle sakinleri, "Sayın Başkanımız göreve geldiği günden bu yana bizleri hiç yalnız bırakmadı. Belediyedeki çalışmalarının yanı sıra onu sürekli aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. Halkın sorunlarına karşı duyarlılığı, halkla iletişimi oldukça güçlü.Bu da kentimizin yönetimine olumlu yansıyor. " diyerek Başkan Selvitopu'na destek verdiler.

ŞEFFAF ANLAYIŞLA YÖNETMEYE DEVAM
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da görev süresince bu tür ziyaretlere devam edeceğini belirterek,  480 bin nüfuslu Karabağlar'da açık, şeffaf, katılımcı yönetim anlayışıyla hizmet üretmeye devam edeceklerini, bu ziyaret programlarının da bu anlayışın gereği olduğunu ifade etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası