Ege Postası
Geri

Başkan Selvitopu ve Kaymakam Tunç kent konseyini ziyaret etti

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Mahalle meclisi toplantısını da izleyen Tunç ve Selvitopu, Karabağlar’da uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirterek bundan sonra da bu çalışmaya aynı şekilde devam edeceklerini ifade ettiler.
Başkan Selvitopu ve Kaymakam Tunç kent konseyini ziyaret etti
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Ocak 2016 Çarşamba 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Kent Konseyi; mahalle meclis başkanları, kent konseyi yürütme kurulu üyeleri, kadın, engelli ve emekli meclis başkanları ile periyodik toplantılarını sürdürürken bu haftaki etkinliğinde ilçenin iki önemli konuğunu ağırladı.  Kent konseyinin yeni başkanı Seniye Nazik Işık ve yürütme kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kent konseyinin mahalle meclisi toplantısını da izlediler.

Karabağlar’da güzel şeyler oluyor
Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Sadık Tunç, ilçede herkese eşit hizmet vermeye çalıştıklarının altını çizerek , “Bana nasıl davranılması gerekiyorsa ben de insanlara öyle davranıyorum. Bu mesleğin hakkını vermeye çalışıyorum. Tüm kamu kuruluşları ile uyumlu bir çalışma içindeyiz” dedi.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise kamu görevi yaparken, adaletli, eşit hizmet etmek gerektiğinin altını çizdi ve “Bu bizim hizmet anlamında temel bakışımız. Kaymakamlığımızla da aynı şekilde uyumlu çalışıyoruz. Biz de destek olmaya çalışıyoruz.” dedi

Karabağlar’ın sorunları konuşuldu
Konuşmaların ardından Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık ziyaret için Kaymakam Mehmet Sadık Tunç ve Başkan Muhittin Selvitopu’na teşekkür etti. Kent Konseyi olarak daha önce Kaymakam Tunç’u ziyaret ettiklerini belirten Işık,  “Şimdi kendisi de bizi ziyaret ederek kutladı. Mahalle meclisi sorunlarının konuşulduğu toplantıyı başkanımızla birlikte izlediler. Toplantıda Karabağlar’ın sorunlarıyla ilgili genel konuşmalar yapıldı. Karşılıklı işbirliği yapma konusunda olumlu adımlar atıldı. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası