Ege Postası
Geri

Başkan Sengel, Belevi kadınları ile buluştu

Belevi’ye giderek kursiyer kadınları ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kadınlarla birlikte makrome yaptı.
Başkan Sengel, Belevi kadınları ile buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Aralık 2023 Cumartesi 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Selçuk Belediyesi tarafından Belevi'de verilen makrome kurslarına yoğun ilgi gösterildi. Belevi'nin kadınları, düzenlenen makrome kursu sayesinde sadece eğlenceli vakit geçirmekle kalmıyor, aynı zamanda yeni beceriler kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu etkinlik, kadınların bir araya gelip öğrenirken birbirleriyle güzel hatıralar biriktirmelerine imkan tanıyor.

Belevi’ye giderek kursiyer kadınları ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kadınlarla birlikte makrome yaptı. Makrome kursu sayesinde hem kendi yeteneklerini keşfetmenin hem de birlikte geçirdikleri zamanın getirdiği mutluluğun tadını çıkaran Belevi'li kadınlar, kendilerine bu ortamı sağlayan ve böylesine keyif verici bir kursu açan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e teşekkür ettiler.

Kadınların el becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra birbirleriyle güçlü bağlar kurmalarına da imkan tanıyan bu keyifli kurslar sayesinde kadınların, kendi aralarındaki dayanışma ve mutluluk duygularını da güçlendiriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası