Ege Postası
Geri

Başkan Sengel'den Kılıçdaroğlu'na 'mektup' sürprizi

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Kayseri'deki CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'nda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Efes Selçuklu vatandaşların yazdığı mektupların bulunduğu bir defteri hediye etti.
Başkan Sengel'den Kılıçdaroğlu'na 'mektup' sürprizi
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Aralık 2021 Cumartesi 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP'nin Kayseri'de düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı'na İzmir'den katılan başkanlar arasında Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de yer aldı.

Diğer belediye başkanlarıyla birlikte Kayseri'nin 16 ilçesinde sahaya çıkarak, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Sengel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da bir sürpriz yaptı.

Başkan Sengel, Efes Selçuklu vatandaşların yazdığı mektupların bulunduğu bir defteri Kılıçdaroğlu'na hediye etti.

Sengel, sosyal medyadan paylaştığı bu anı ''7'den 70'e her yaştan Efes Selçuklunun yazdığı mektupları ve iyi dilekleri Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim ettim. Adalet, demokrasi, eşitlik ve özgürlük dolu yarınlarımız olsun. Güzel bir ömür sizle, bizle olsun'' sözleriyle dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası