Ege Postası
Geri

Başkan Sengel'den sakinlik çağrısı

Koronavirüs ile mücadele sürecinde İçişleri Bakanlığı tarafından 31 ilde 48 saat süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sebebiyle Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel vatandaşlara sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı.
Başkan Sengel'den sakinlik çağrısı
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Nisan 2020 Cumartesi 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Efes Selçuk Belediyesi Çözüm Masası adına açıklama yapan Başkan Sengel sokağa çıkma yasağı ilan edildiği süre içerisinde gerekli çalışmaların yapıldığını belirterek; “ Tüm vatandaşlarımızı sakin davranmaya, sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Çünkü biz her zaman sizin yanınızdayız. İstediğiniz zaman 153 numaralı telefondan ya da 0533 814 33 37 Numaralı SELBİM İhbar Hattı’ndan bizlere ulaşabilirsiniz. Bizler sizin için çalışmaya devam edeceğiz Çıkan genelge dahilinde hem kamu kurum ve kuruluşları, hem fırınlar, hem de eczaneler açık olacaktır. Bu noktada ihtiyacınız olan herhangi bir durumda sizlerin yanınızda olduğumuzu unutmayın. Kendinize çok iyi bakın” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası