Ege Postası
Geri

Başkan Şenol muhtarlarla bir araya geldi

Muhtarlarla kahvaltıda buluşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, yeni dönem için muhtarlara başarılar diledi, ilk kez seçilen muhtarlara yardımcılarını ve bürokratlarını tanıttı. Proje ve hizmetleri hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Şenol, “Sizler mahallenizin başkanlarısınız. Gelin kentimizi birlikte yönetelim” diye konuştu.
Başkan Şenol muhtarlarla bir araya geldi
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mayıs 2014 Pazartesi 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Belirli aralıklarla muhtarlarla bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, yeni dönemin ilk toplantısını muhtarlarla yaptı. 16 mahallenin muhtarı ve azalarıyla kahvaltıda buluşan Başkan Şenol, yeni dönem için muhtarlara başarılar diledi, ilk kez seçilen muhtarlara belediye başkan yardımcılarını ve birim müdürlerini tanıttı.  Hayata geçirdiği ve geçireceği proje ve hizmetleri anlatan, muhtarların sorun ve önerilerini dinleyen Başkan Şenol, ortak akıl ve katılımcı yönetimin önemine değindi.
Şenol, “Sizler mahallenizin başkanlarısınız. Mahallenizdeki sorun ve aksaklıklara hakim olarak, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyip bize iletin. Biz de çözüme kavuşturalım. Çünkü insanlar güzel hizmetleri hak ediyorlar. Biz Gaziemir’i emeğimizle, çalışmalarımızla güzelleştirdik. Sizin de desteğinizle daha da güzelleştireceğiz. Bu kent için yapacak daha çok işimiz var” diye konuştu.
Muhtarların mahallelerindeki ihtiyaçları dile getirdikleri toplantıya Başkan Yardımcıları Mehmet Tuncer, Mitat Kale ve Önder Keskin ile birim müdürleri katıldı. Muhtarların isteklerini ilgili başkan yardımcısı ve birim müdürüne not aldıran Şenol, isteklerini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası