Ege Postası
Geri

Başkan Şenol’dan örnek ziyaret

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, AKP Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyaretin nezaket ziyareti olduğunu ifade eden Başkan Şenol, Uzun’a belediyenin kültür yayınları setini armağan etti.
Başkan Şenol’dan örnek ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Kasım 2014 Pazartesi 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Gaziemir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek göreve tekrar atanan İlçe Başkanı Hüseyin Uzun’a başarılar diledi. Ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunun altını çizen Başkan Şenol, “Ben her zaman gençlere siyasetin içinde olmalarını öneriyorum. Konuşan eleştiren üreten bir gençlik yetişmesinden yanayım. Gençler siyasete katılıp, konuşup eleştirmeli ki siyaset çok renkli, çok sesli olsun. Çünkü siyasetin çok renklisi, çok seslisi güzeldir” diye konuştu. Başkan Şenol, ziyaret sonunda ilçe başkanına belediyenin 12 eserden oluşan kültür yayınları setini hediye etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası