Ege Postası
Geri

Başkan Sever: Kendime geldiğimde Kelime-i Şehadet getirdim

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir ay önce geçirdiği kazada ağır yaralanan AK Partili Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever taburcu edildi. Sever, "Kazada, gittik dedim. Kelime-i Şehadet getirdim ama Allah beni düzeltti." dedi.Erdemir Caddesi'nde...
Başkan Sever: Kendime geldiğimde Kelime-i Şehadet getirdim
Haberler / Güncel
27 Eylül 2013 Cuma 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir ay önce geçirdiği kazada ağır yaralanan AK Partili Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever taburcu edildi. Sever, "Kazada, gittik dedim. Kelime-i Şehadet getirdim ama Allah beni düzeltti." dedi.

Erdemir Caddesi'nde 27 Ağustos 2013 tarihinde bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Başkan Sever, bir ay tedavi gördüğü Ereğli Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi bölümünden taburcu edildi. Sever, kendisini tedavisi boyunca yalnız bırakmayan Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Muharrem Erdem ve tedavisini yapan beyin cerrahı Opr. Dr. Mustafa Kaya' ya teşekkür plaketi verdi. Hastane odasında ailesiyle birlikte bekleyen Yaşar Sever, Erdem ve Kaya'ya plaketlerini teslim etti. Tedavisi boyunca herkesten memnun kaldığını ve bundan dolayı doktor ve diğer çalışanlara teşekkür ettiğini söyledi. Ereğli Hastane Yöneticisi Erdem ise yaptığı açıklamada, Başkan Sever'in durumunun iyi olduğunu ve daha da iyi olacağını söyledi.

Kaza anı hakkında kendisine soru yönelten gazetecilere cevap veren Başkan Yaşar Sever, "Kaza anını hiç hatırlamıyorum. Görmedim ben kaza anını. Ne olduğunu da bilmiyorum. Kendime geldiğimde ilk önce Kelime-i Şehadet getirdim. Artık gittik dedim yani. Hastaneye gelince Yüce Rabbim bizi düzeltti." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası